Even voorstellen: Wie is Rosanne Draaijer?

Mijn naam is Rosanne Draaijer, 38 jaar geleden werd ik geboren in Meppel. Inmiddels woonachtig in Noordwolde samen met mijn liefdevolle man en twee geweldige kinderen. Ik droom van een huis in of aan het bos met ruimte voor dieren en een moestuin. Maar ook nu ben ik regelmatig in het bos te vinden, ik wandel graag in de natuur, dit geeft mij rust en biedt nieuwe inzichten. Ik hou van lezen en ga graag ergens een hapje eten, ik eet geen vlees en ben dol op chocola en kaas. Als mens ben ik betrouwbaar, altijd eerlijk en ook ongefilterd. Verbinding is voor mij het aller belangrijkste in het contact, vanuit daar kunnen er mooie ontwikkelingen ontstaan. Naast mijn eigen onderneming ben ik werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie, als dramatherapeut.

Wat kan vaktherapie voor jou betekenen?

Ik ben opgeleid als Vaktherapeut, met als specialisatie drama. Dit is een prachtige vorm van therapie waarbij je je lichaam inzet door middel van oefeningen om van daaruit weer vertrouwen te krijgen in jezelf, een trauma te helen of meer ontspanning toe te laten in je leven. Je kunt denken aan een rollenspel, spiegelen, bewustwording van je lijf, zintuigelijke oefeningen, ademhaling, meditatie of iedere andere beweging die je met je lijf kunt maken. Daarnaast heb ik Reiki 1 en 2 behaald die prachtig aansluiten op het lichamelijke werk dat ik al deed. Reiki en therapie kunnen los van elkaar bestaan maar ook prima samenkomen binnen een therapie. Alles in overleg en met jouw vertrouwen. Ik heb verdiepende cursussen gevolgd m.b.t. traumaverwerking en ASS (autisme spectrum stoornis). Momenteel volg ik de opleiding tot EMDR therapeut. 

Wat is de werkwijze van BewustRoos?

Ik werk vanuit een holistische visie, dat betekent dat ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat. Holistisch houdt in dat ik kijk naar de verschillende lagen, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel maar ook naar opvoeding en relaties. Ben jij niet blij op je werk, heeft dit effect op je emotionele welzijn, dat heeft weer effect op je fysieke gezondheid en je gezins- en sociale leven waardoor je energie met de dag verdwijnt. Samen kunnen we onderzoeken waar de oorzaak ligt zodat de klacht die je nu ervaart een plek mag krijgen voor de langere termijn. Wil je meer weten over de tarieven en vergoedingen, neem dan een kijkje op mijn website.