LESSEN VAN MILOU:

  • Yin Yoga
  • Yoga Flow

Mijn naam is Milou Flobbe Bovenkamp van 'Flow bij Milou'. Vanaf juni 2024 start ik met het geven van Yin Yoga en Yoga Flow bij Vrolijk & Fit. Als Instructeur sta ik bekend om mijn enthousiasme, betrokkenheid en de gezellige ongedwongen sfeer. Ik vind het belangrijk dat mijn deelnemers houdingen op hun eigen niveau uitvoeren, zodat zij alles uit hun les kunnen halen.

 

Wat is mijn achtergrond? Passie voor sport heb ik al van kinds af aan. Zo heb ik zelf heel wat sporten beoefend in de afgelopen jaren. Van turnen tot paaldansen. Op mijn vijftiende begon ik mijn carrière met het geven van Streetdance lessen aan kinderen. Vanaf 2017 geef ik Les Mills Body Balance en sinds 2018 Les Mills Tone. In 2023 heb ik daar het geven van Aqua lessen aan toegevoegd. In 2023/2024 heb ik de Yin Yoga opleiding gevolgd bij Annet Bennen in Wapse.

 

Mijn passie is om mensen fysiek en mentaal in beweging te zetten. Hier haal ik ontzettend veel voldoening uit. Mensen laten ervaren wat het voor ze kan doen om hier vanuit zelfliefde mee bezig te zijn.