OVER ONS

Vrolijk & Fit is hét centrum voor persoonlijke en duurzame zorg op maat. De therapeutische en verdiepende behandelingen bestaan naast toegankelijke lesuren waar zowel sport als ontspanning centraal staan. Vanuit passie en professionaliteit geven we jou de hulp die jij nodig hebt. De door ons te leveren zorg sluit aan op de behoeften van jou als persoon en is ook gericht op het aanpakken van de oorzaak, niet alleen op het bestrijden van symptomen. Mentale gezondheid is bovendien net zo belangrijk als fysieke gezondheid, we werken vanuit de verbinding tussen lichaam en geest. En alles wat je leert binnen de muren van Vrolijk & Fit is functioneel, dus ook in het dagelijks leven toe te passen. We streven er naar dat iedereen die bij Vrolijk & Fit binnen komt, weet en voelt dat ze in goede handen zijn. We dragen uit dat onze manier van zorg verlenen en samenwerken, het meest effectief en het meest duurzaam is. We willen ons blijven ontwikkelen tot een zo compleet mogelijk gezondheidscentrum waarin wij kunnen voldoen aan al jouw behoeften.

WAT BETEKENT DE &?

Heb jij de grote oranje & al gespot, op onze voorgevel? Deze & kun je terugvinden in ons logo van Vrolijk & Fit en heeft voor ons een speciale betekenis. De & staat namelijk voor verbinding, voor samen.

& symboliseert dat wij binnen Vrolijk & Fit zowel de fysieke als de mentale gezondheid aandacht geven. Het één gaat altijd samen met het ander, lichaam en geest staan in verbinding met elkaar. Zo werken wij als zorgverleners ook vanuit hoofd en hart. Natuurlijk is het belangrijk dat wij ons hoofd gebruiken en dat wij beschikken over de nodige kennis. Maar daarnaast vinden wij het net zo belangrijk om intuïtief te werk te gaan vanuit ons prachtige zorghart.

& staat ook voor samenwerking. Samenwerking tussen verschillende zorgverleners om jou van de meest complete en effectieve zorg te voorzien, maar ook samenwerking tussen de zorgverlener en jou als persoon. Bij Vrolijk & Fit staan de zorgverleners naast jou, om samen verandering teweeg te brengen. De & staat voor dat niet alleen de zorgverlener jouw klachten moet begrijpen, maar ook jij moet grip krijgen op het ontstaan ervan.

Duurzame en persoonlijke zorg op maat, is wat ons betreft alleen mogelijk door bewust gebruik te maken van de betekenis achter deze belangrijke &

Klik hier voor mogelijke behandelingen.

Klik hier voor de verschillende groepslessen.