Heel bewust werk ik zonder contracten met zorgverzekeraars. Ik streef naar kwalitatief goede zorg in jouw belang, niet in het belang van de zorgverzekeraar. In tegenstelling tot fysiotherapeuten die wel gecontracteerd werken, werk ik standaard met drie kwartier per patiënt in plaats van twintig minuten tot een half uur. Hierdoor is de zorg die ik aanbied persoonlijk, effectief en vooral duurzaam. Bovendien kan ik een lager uurtarief aanbieden, waardoor goede zorg laagdrempelig en toegankelijk blijft. 

 

Als je aanvullend verzekerd bent, kun je de door mij mee gegeven factuur altijd declareren bij jouw zorgverzekering. Afhankelijk van jouw polis zal er een (gedeeltelijke) vergoeding plaatsvinden. Er zijn zorg verzekeraars die het mogelijk maken dat ook niet gecontracteerde fysiotherapie volledig wordt vergoed. Mocht je vragen hebben over de hoogte van de vergoeding binnen jouw polis voorwaarden, dan kun je met deze vragen altijd terecht bij jouw zorgverzekeraar.

 

Wil je een gemaakte afspraak afzeggen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wel dien je hier 24 uur van tevoren contact over op te nemen, anders wordt er 30 euro in rekening gebracht. Overige tarieven staan hieronder overzichtelijk op een rijtje. Ben je nieuwsgierig naar de tarieven voor de overige diensten die worden aangeboden bij Vrolijk & Fit? Klik dan hier.

OMSCHRIJVING FYSIOTHERAPIE TARIEF AANTAL MINUTEN
Fysiotherapeutische screening € 20 15
Screening, intake en onderzoek fysiotherapie € 65 45
Reguliere behandeling fysiotherapie € 47 45
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 65 45
Reguliere behandeling op afstand € 42 45
Oefentherapie groepsbehandeling twee t/m zes personen € 22 p.p. 60
Toeslag aan huis (binnen een straal van 5 km) € 8 n.v.t.
OMSCHRIJVING OVERIGE DIENSTEN TARIEF (INCL BTW) AANTAL MINUTEN
Tape behandeling € 15 15
Sportmassage € 42 45
Looptechniek verbeteren € 42 45
Preventief sportadvies € 42 45

Heb je een klacht over mij of over een andere fysiotherapeut? De Geschillencommissie Fysiotherapie behandelt klachten over fysiotherapeuten en fysiotherapiepraktijken. Voordat je jouw klacht als een geschil kunt voorleggen aan de Geschillencommissie Fysiotherapie, moet je de klacht eerst bespreken met de fysiotherapeut en/of de praktijkhouder. Voor meer informatie over deze klachtenregeling kun je terecht op www.defysiotherapeut.com.