Voor deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens sporten, bewegen en ontspannen ben je bij Vrolijk & Fit aan het juiste adres. Vanuit passie en professionaliteit geven we jou de hulp die jij nodig hebt. De lessen zijn een toegankelijke en duurzame aanvulling op de therapeutische zorg, waar iedereen aan kan deelnemen. Ook als je geen behandeling afneemt. Je hebt zelf de keuze of je het Vrolijk & Fit abonnement voor één keer per week, twee keer per week of onbeperkt afsluit. Eerst een keer een lesuur uitproberen voordat je een abonnement wilt afsluiten, of niet vast willen zitten aan een abonnement? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot het afnemen van een losse les of rittenkaart. Er worden verschillende lessen en trainingen aangeboden, waaronder Yoga Flow. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan hier.

Yoga Flow is een Yoga geïnspireerde les waar je eenvoudige oefeningen in een ‘flow’ uitvoert. Instructrice Milou, van 'Flow bij Milou', verzorgt deze les met passie en aandacht. Alle lichaamsdelen komen voorbij in deze les, denk hierbij aan de rug, buik, armen, benen en heupen. Niet alleen het kracht-uithoudingsvermogen komt aan bod, maar ook ontspanningsoefeningen en flexibiliteit. Ervaar tijdens deze les hoe je jouw ademhaling kunt inzetten tijdens de oefeningen. Na deze flow eindig je ontspannen in een tien minuten durende meditatie. De les word gegeven in klein groepsverband van maximaal acht personen. Heb je nog nooit een Yoga les gevolgd? Ook dan is deze discipline zeker wat voor jou!

 

Milou: 'Mijn jarenlange ervaring van het geven van Les Mills Body Balance komt in deze verdiepende Yoga les goed van pas. Zelf ben ik deze les jaren geleden gaan volgen naar aanleiding van een verschil in flexibiliteit tussen de linker- en de rechterkant van mijn rug. Na zes weken les volgen, merkte ik hierin geen verschil meer. Door het volgen van deze les werd ik flexibeler en leniger. Niet alleen in mijn spieren, maar ik merkte bijvoorbeeld ook dat mijn darmklachten minder werden.'

 

Deelnemen? Boek nu via onderstaande module.

Benieuwd naar het volledige lesrooster? Klik dan hier.
Benieuwd naar de tarieven? Klik dan hier.