Voor deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens sporten, bewegen en ontspannen ben je bij Vrolijk & Fit aan het juiste adres. Vanuit passie en professionaliteit geven we jou de hulp die jij nodig hebt. De lessen zijn een toegankelijke en duurzame aanvulling op de therapeutische zorg, waar iedereen aan kan deelnemen. Ook als je geen behandeling afneemt. Je hebt zelf de keuze of je het Vrolijk & Fit abonnement voor één keer per week, twee keer per week of onbeperkt afsluit. Eerst een keer een lesuur uitproberen voordat je een abonnement wilt afsluiten, of niet vast willen zitten aan een abonnement? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot het afnemen van een losse les of rittenkaart. Er worden verschillende lessen en trainingen aangeboden, waaronder Yin Yoga. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan hier.

Yin Yoga is een langzame vorm van Yoga voor rustige houdingen. Met passie en aandacht wordt deze les verzorgd door Milou, van 'Flow bij Milou'. Tijdens deze les worden oefeningen voor langere tijd vastgehouden, zodat er ruimte word gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Na de oefening neem je de tijd om na te voelen in een houding die voor jou comfortabel is. We maken gebruik van een Yoga mat, een meditatiekussen en losse kussens om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Zowel tijdens de oefening als tijdens het navoelen. De les wordt gegeven in klein groepsverband van maximaal acht personen. Het zal onder begeleiding van muziek kunnen zijn of van stilte.

 

Milou: 'In 2023/2024 heb ik de Yin Yoga opleiding gevolgd bij Annet Bennen in Wapse. In 2022 stapte ik zelf binnen voor een Yin Yoga les omdat ik op zoek was naar rust. Iemand die mij kon leren hoe ik dat kon vinden. Ik wilde graag de tijd nemen om af en toe stil te staan, in dit geval te liggen, en te voelen. Voelen wat mijn lijf nodig had op dat moment. Ik was nieuwsgierig naar ervaren wat Yin Yoga zou doen met mijn lijf, maar ook met mijn hoofd. Het gaf me rust, adem, ruimte, het vermogen te vertragen in een druk leven, om in stilte te zijn, te voelen wat ik voelde zonder daarover te oordelen. Ik kan je vertellen wat het mij gebracht heeft, maar nog liever, laat ik het je ervaren!'

 

Deelnemen? Boek nu via onderstaande module.

Benieuwd naar het volledige lesrooster? Klik dan hier.
Benieuwd naar de tarieven? Klik dan hier.