Voor deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens sporten, bewegen en ontspannen ben je bij Vrolijk & Fit aan het juiste adres. Vanuit passie en professionaliteit geven we jou de hulp die jij nodig hebt. De lessen zijn een toegankelijke en duurzame aanvulling op de therapeutische zorg, waar iedereen aan kan deelnemen. Ook als je geen behandeling afneemt. Je hebt zelf de keuze of je het Vrolijk & Fit abonnement voor één keer per week, twee keer per week of onbeperkt afsluit. Eerst een keer een lesuur uitproberen voordat je een abonnement wilt afsluiten, of niet vast willen zitten aan een abonnement? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot het afnemen van een losse les of rittenkaart. Er worden verschillende lessen en trainingen aangeboden, waaronder de personal training in kleine groepen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan hier.

Vrolijk & Fit Personal Training is een combinatie tussen fitness en fysiotherapie, waarbij in kleine groepen van maximaal zes personen een functionele training van zestig minuten wordt aangeboden onder begeleiding van fysiotherapeut Elaine. Vanuit fysiotherapeutisch oogpunt gaan we altijd voor een gezonde en stabiele basis en creëren we alle voorwaarden die nodig zijn voor een veilig en optimaal gebruik van het lijf. Alles wat je leert tijdens deze lessen, kun je meenemen naar buiten. Je ondervindt de positieve gevolgen van deze personal training in jouw sport en/of in het dagelijks leven.

Om kwaliteit te kunnen bieden vindt er eerst een verplichte intake plaats samen met de fysiotherapeut. Tijdens deze intake wordt er door de fysiotherapeut in kaart gebracht wat jouw wensen en doelen zijn, of er sprake is van een medische achtergrond waar we rekening mee moeten houden en bespreken en/of testen we alles wat nodig is voor begeleiding op maat. Deze intake dient tevens als evaluatiemoment. De bevindingen worden geregistreerd in een online coaching platform, waar ook jij als lid toegang tot hebt. Je bepaalt vervolgens zelf of en hoe vaak je een volgend evaluatiemoment in wilt plannen. Binnen dit platform heb jij ook buiten de trainingstijden  toegang tot contact met jouw coach én kun je te allen tijde jouw trainingsschema inzien.


Deelnemen? Klik hier voor aanmelden intake.

Benieuwd naar het lesrooster? Klik dan hier.

Benieuwd naar de tarieven? Klik dan hier.