Even voorstellen: Wie is Joke Snijder?

Dat ben ik dus, de meestal vrolijke en positief ingestelde vrouw op de foto. Ik ben moeder van drie bijna volwassen kinderen, getrouwd en woonachtig in het mooie Vinkega op een voormalige boerderij. Naast mijn werk en het in de tuin om rommelen mag ik graag wandelen, maar vooral ook motorrijden. Het meest geniet ik van samen rijden, bijvoorbeeld met mijn man en onze zoon. En ik hoop in de toekomst ook met onze dochters.  

Ik kom van oorsprong uit de ouderenzorg. Vroeger was ik een echte carrière miep, wilde steeds weer doorleren om directeur te worden en ik was leuk op weg. Maar door heftige omstandigheden heb ik geleerd waar het in het leven nu echt om draait. Voor mij dus niet om carrière maken. Ik heb intuïtief altijd iets met alternatieve geneeswijzen gehad, het buiten de gebaande paden kijken. En toen de vraag kwam; wat wil ik dan? Was het antwoord al snel, een eigen NEI (Neuro Emotionele Integratie) praktijk. Hiervoor heb ik de NEI-basisopleiding en -vervolgopleiding gedaan. Wat zich door de jaren heen weer heeft ontwikkeld tot een meer eigen manier van werken namelijk Joke’s Kompas.

Wat kan Joke voor jou betekenen?

Het kompas staat voor het wijzen naar de juiste richting. In dit geval, wat voor jou de goede weg is naar genezing. Gelukkig wordt er al in veel praktijken op een holistische manier gewerkt. In mijn praktijk gaan we nog een stap verder. Ik werk met een systematische aanpak, waardoor je de oorzaak van je klacht aanpakt. De oorzaak van jouw probleem kan wel eens heel ergens anders liggen dan waar je hem zoekt of verwacht. Door dat aan te pakken en het uit jouw systeem te halen, krijg je de voor jou goede resultaten.

Het voordeel van een consult in mijn praktijk is dat het altijd een positief effect heeft. Meestal is één behandeling voldoende, soms drie. Vaak merk je gelijk resultaat, of kan de behandeling de weg vrij maken naar een volgende stap. Met mijn behandelingen kun je veel problemen aanpakken. Dit kunnen zowel fysieke, psychische of mentale klachten zijn of een combinatie van die drie. Ik kan je ook helpen als je bijvoorbeeld vastloopt in je relatie of op je werk, of als je merkt dat je steeds weer in dezelfde valkuil stapt. De mogelijkheden zijn talrijk.

Het is niet onder één noemer te plaatsen wat ik doe. Mijn werk doet iets goeds op jouw energetisch vlak. Daarnaast zijn mijn behandelingen coachend, verhelderend en ondersteunend. Geloof je niet in energetisch gedoe? Geeft niets, het werkt er wel om. Kom dat maar eens ervaren. Naast de persoonlijke consulten geef ik ook ontspanning & meditatie lessen bij Vrolijk & Fit. Wil je daar meer over weten? Lees dan eens verder op deze pagina.

Wat is de werkwijze van Joke's Kompas?

Ik werk meestal met de 0-spiertest. Als ik met de 0-spiertest werk, moet ik gesloten vragen stellen. Gesloten vragen zijn vragen die je alleen met ja of nee kunt beantwoorden. Deze vragen stel ik aan jouw systeem. Jouw systeem bestaat uit je lichaam, je aura en je chakra’s. Dus je hele zijn.  

Door de juiste vragen te stellen kan ik blokkades en/of oude emoties opsporen.  Als ik weet wat de blokkade veroorzaakt, hoe het is ontstaan en waardoor het is ontstaan, ga ik uitzoeken wat deze gebeurtenis betekent voor het nu. Wat heeft die blokkade voor gevolgen in jouw leven op dit moment? Door dit uit te zoeken, weet ik wat de oorzaak en wat het gevolg is. Hiermee pak ik niet alleen concreet de oorsprong aan, het ontstaan van het probleem, maar haal ik ook de blokkade weg en daarmee de klacht. Tijdens deze behandeling is er altijd ruimte voor jouw eigen verhaal. Wil je liever niets vertellen? Ook dat is goed. Waar het om gaat is dat we tot de kern van jouw probleem komen en dit aanpakken.