Fysiotherapie Tolman

Fysiotherapie Tolman staat voor persoonlijk contact en kwalitatief goede begeleiding. Het is belangrijk dat jij controle ervaart over jouw lichaam en klachten. Jouw klachten moeten niet alleen verholpen worden, jij moet ook grip krijgen op het ontstaan er van. Bovendien is ieder individu anders, je hebt een behandeling nodig die bij jou als persoon en bij jouw doel past. Goed om te weten: fysiotherapie en een Vrolijk & Fit sport abonnement is vaak een zeer effectieve combinatie.

Esthers Alternatief

Esthers alternatief is een massage praktijk voor zowel lichaam als geest, waar je terecht kunt voor diverse soorten massage en behandelingen. De behandel methoden die Esther kan bieden zijn zeer divers. Voorbeelden zijn shiatsu, klassieke massage, dorn methode, voetreflexologie en hot stone massage. Een perfecte aanvulling op fysiotherapie en een zeer toegankelijke en prettige vorm van persoonlijke zorg en ontspanning. Samen bespreken jullie welke behandeling het beste bij jou past.

SV Olyphia

Voetbal is Elaine (fysiotherapeut) haar passie. Daarom is er een samenwerking met voetbalclubs SV Olyphia en SJO Vidosa. Elaine is iedere dag telefonisch bereikbaar voor advies voor alle leden, ouders en trainers als het gaat om een voetbal gerelateerde blessure. Indien nodig zal de speler of speelster gratis uitgenodigd worden bij SV Olyphia of bij Vrolijk & Fit voor een eerste diagnose en passend advies. Iedere dinsdagavond is Elaine aanwezig tijdens de training van de eerste selectie van SV Olyphia.