LESSEN VAN ELAINE:

  • Hardloop training
  • Personal training
  • Personal training GLI

Mijn naam is Elaine Tolman, eigenaar van Fysiotherapie Tolman en van Vrolijk & Fit. Ik sta bekend om mijn eindeloze enthousiasme en het aantal woorden wat ik kan zeggen in één minuut. Ik heb veel energie en die zet ik graag in om jou zo goed en enthousiast mogelijk te kunnen helpen.

 

Een klein beetje achtergrond informatie: In 2020 heb ik mijn studie fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool te Groningen afgerond, waarbij ik ben afgestudeerd binnen de jeugd academie van sc Heerenveen. In het seizoen van 2021-2022 heb ik een jaar op contract gestaan bij de sc Heerenveen Vrouwen, waar ik heb geholpen aan het opzetten van een medische afdeling. Naast deze functie heb ik mijn eigen fysiotherapie praktijk opgezet in Noordwolde. Vanuit mijn ambitie om meer samen te werken met andere disciplines riep ik op een nieuwe locatie in februari 2023 een nieuw centrum voor persoonlijke zorg en leefstijl verbetering in het leven, genaamd Vrolijk & Fit. 

Mijn passie voor de sport is groot, mijn passie voor fysiotherapie nog groter. Het liefst ben ik de hele dag bezig met mijn werk. Of moet ik zeggen hobby? Elke nacht wil ik gaan slapen met het gevoel dat ik overdag mensen écht geholpen heb. Ik vind het als fysiotherapeut daarom erg belangrijk dat jij controle ervaart over jouw lichaam en klachten. Deze visie staat ook centraal tijdens mijn groepslessen, ik ga voor de meest efficiënte en duurzame weg naar verbetering. Ik doe er bovendien alles aan om jou als individu te zien en te helpen, ondanks de groep setting. Hopelijk tot snel bij één van mijn groepslessen! Ik kan niet wachten om jou te helpen.