Voor deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens sporten, bewegen en ontspannen ben je bij Vrolijk & Fit aan het juiste adres. Vanuit passie en professionaliteit geven we jou de hulp die jij nodig hebt. De lessen zijn een toegankelijke en duurzame aanvulling op de therapeutische zorg, waar iedereen aan kan deelnemen. Ook als je geen behandeling afneemt. Je hebt zelf de keuze of je het Vrolijk & Fit abonnement voor één keer per week, twee keer per week of onbeperkt afsluit. Eerst een keer een lesuur uitproberen voordat je een abonnement wilt afsluiten, of niet vast willen zitten aan een abonnement? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot het afnemen van een losse les of rittenkaart. Er worden verschillende lessen en trainingen aangeboden, waaronder de personal training voor GLI deelnemers. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan hier.

Vrolijk & Fit Personal Training is een combinatie tussen fitness en fysiotherapie, waarbij in kleine groepen van maximaal zes personen een functionele training van zestig minuten wordt aangeboden onder begeleiding van fysiotherapeut Elaine. Vanuit fysiotherapeutisch oogpunt gaan we altijd voor een gezonde en stabiele basis en creëren we alle voorwaarden die nodig zijn voor een veilig en optimaal gebruik van het lijf. Alles wat je leert tijdens deze lessen, kun je meenemen naar buiten. Je ondervindt de positieve gevolgen van deze personal training in het dagelijks leven en het versterkt de positieve veranderingen binnen jouw GLI traject. 

Op jouw weg naar het bereiken én onderhouden van een verbeterde leefstijl, is controle over jouw lijf ontzettend belangrijk. We voeren gezamenlijk oefeningen uit, waarbij controle en het bewegen vanuit de juiste basis centraal staan. Elke oefening wordt aangepast op jouw lichaam en belastbaarheid. Bovendien wordt ook de logica achter de juiste manier van bewegen en compenserende houdingen uitgelegd. De oefeningen zijn zodanig functioneel, dat je ze in het dagelijks leven kan toepassen en dragen op de langere termijn bij aan vermindering van klachten en een verbeterd herstellend vermogen van het lijf.

In tegenstelling tot de reguliere personal training in kleine groepen, is een intake voor GLI deelnemers niet verplicht. De fysiotherapeut zoekt voor aanvang contact met jouw leefstijlcoach, voor een korte overdracht. Heb jij voordat je je opgeeft toch de behoefte om contact te hebben met fysiotherapeut Elaine, of zou je toch graag een uitgebreide intake willen inplannen? Klik dan hier voor contactgegevens.  

Ervaar jij na deelname aan deze personal trainingen speciaal voor GLI deelnemers voldoende controle, dan kun je de stap maken naar de reguliere personal training in kleine groepen. In dat geval ga je over naar een eigen sportschema op maat waarbij je nog steeds handelt vanuit de juiste aangeleerde basis. Voor deelname aan deze reguliere lessen, wordt de verplichte intake dan alsnog gepland. Tijdens deze intake wordt er door de fysiotherapeut in kaart gebracht wat jouw wensen en doelen zijn, of er sprake is van een medische achtergrond waar we rekening mee moeten houden en bespreken en/of testen we alles wat nodig is voor verdere begeleiding op maat.


Deelnemen? Boek nu via onderstaande module.

Benieuwd naar het volledige lesrooster? Klik dan hier.

Benieuwd naar de tarieven? Klik dan hier.