Voor deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens sporten, bewegen en ontspannen ben je bij Vrolijk & Fit aan het juiste adres. Vanuit passie en professionaliteit geven we jou de hulp die jij nodig hebt. De lessen zijn een toegankelijke en duurzame aanvulling op de therapeutische zorg, waar iedereen aan kan deelnemen. Ook als je geen behandeling afneemt. Je hebt zelf de keuze of je het Vrolijk & Fit abonnement voor één keer per week, twee keer per week of onbeperkt afsluit. Eerst een keer een lesuur uitproberen voordat je een abonnement wilt afsluiten, of niet vast willen zitten aan een abonnement? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot het afnemen van een losse les of rittenkaart. Er worden verschillende lessen en trainingen aangeboden, waaronder de ontspanning & meditatie lessen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan hier.

Ontspanning & Meditatie is een lesuur waarbij in kleine groepen van maximaal acht personen praktische en ontspannende oefeningen worden aangeleerd en uitgevoerd. Doordat er met kleine groepen wordt gewerkt blijf je een individu in de groep en is er persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. De gepassioneerde en deskundige begeleiding is van Joke, eigenaresse van praktijk 'Joke's Kompas'. Wil je weten wat zij nog meer voor jou kan betekenen buiten deze Ontspanning & Meditatie lessen? Klik dan op deze link en neem een kijkje op haar website.

De lessen Ontspanning & Meditatie zijn tweeledig. Enerzijds worden er tijdens de lessen Ontspanning & Meditatie praktische ontspanningsoefeningen, meditaties en ademhalingstechnieken aangeleerd vanuit een actieve houding. Het gaat hierbij om oefeningen die je zittend en staand kunt uitvoeren. Alles wat je hierbij leert is functioneel en buiten de muren van Vrolijk & Fit toe te passen. Naast de praktisch oefeningen zijn er geleide meditaties, deze worden liggend uitgevoerd. Het doel van deze oefening is pure ontspanning. Tijdens deze liggende meditaties kun je namelijk ervaren wat het effect is van échte ontspanning. Je kan zelfs ervaren dat ontspanning jou kan helpen op jouw weg naar zowel fysiek als psychisch herstel. Kortom, een les met een mooie combinatie van praktische oefeningen die je mee kunt nemen en gebruiken in jouw dagelijkse leven en daarnaast een heerlijk ontspannen uurtje voor een betere balans in deze toch vaak stressvolle maatschappij. 

Voor deze lessen Ontspanning & Meditatie is geen intake nodig en er is voor iedere deelnemer een mat aanwezig. Omdat de lichaamstemperatuur kan dalen tijdens de geleide meditatie, is het wel handig om een lekker dekentje en desnoods warme sokken mee te nemen. Vergeet ook jouw flesje water niet! 

Deelnemen? Boek nu via onderstaande module.

Benieuwd naar het volledige lesrooster? Klik dan hier.
Benieuwd naar de tarieven? Klik dan hier.