Reactie plaatsen

Reacties

Lianne van Dijk
een jaar geleden

ik kwam bij Elaine toen ik mijn kruisband voor de tweede keer scheurde mijn vertrouwen was weg in mijn knie en in een fysio therapeut. maar toen ontmoette ik Elaine en zei liet mij geloven dat het goed kwam en dat ze er alles aan zou doen om te zorgen dat de revalidatie goed verloopt. ze neemt de tijd voor je en ze kijkt niet alleen naar de blessure maar ook naar hoe het met jou gaat! Ze doet haar werk zo goed. Ze is altijd vrolijk en spontaan. Ik ben zo blij dat ik bij deze leuke fysio terecht ben gekomen. Heb der niet alleen een goeie fysio aan gehad maar ook een praat maatje en een vriendinnetje die der altijd voor mij is. dankjewel voor het beter maken van mijn blessure en je bent echt zo lief, spontaan en zo zorgzaam ! echt een top fysio

Henja Verhoef
een jaar geleden

Ik kwam bij Elaine met de diagnose versleten heup. Na het stellen van een heleboel en vooral de juiste vragen en goed luisteren en lichamelijk onderzoek bleek het geen versleten heup, maar de oorzaak van de klachten lag in de rug.
We zijn aan de slag gegaan met oefeningen en goede houding en het nodige huiswerk. Elaine neemt alle tijd om alles duidelijk uit te leggen.
Na een aantal weken was ik klachtenvrij. Bedankt Elaine

Norman vd Werff
een jaar geleden

Zeer gemotiveerde fysiotherapeute, geeft goede uitleg en heeft geen moeite om het nogmaals, maar op een andere manier uit te leggen wanneer je het niet direct begrijpt. Blijft goed doorvragen zodat het probleem heel gericht aangepakt kan worden. Mede door deze aanpak was mijn probleem binnen enkele weken onder controle. Een aanwinst voor IkSport en in combinatie met de diëtistenpraktijk van Hinke Meinema is dit HET centrum voor een verantwoorde en duurzame leefstijl verandering.

Anne De Ruiter
een jaar geleden

Super fysio ! Heeft mij van mijn blessure afgeholpen. Hans heeft me gered :)