Heb je een bezoek aan de fysiotherapeut elders ooit als lopende band ervaren? Ben je ondanks medische hulp niet van jouw klachten af gekomen? Of kwamen de klachten na symptoom bestrijding gewoon weer terug? Dan ben je bij Fysiotherapie Tolman aan het juiste adres. Er wordt voor iedere afspraak maar liefst 45 minuten uitgetrokken. Geen lopende band werk, maar persoonlijke, deskundige en bovenal duurzame zorg. En dat met een relatief laag uurtarief.

 

Fysiotherapie Tolman staat voor persoonlijk contact en kwalitatief goede begeleiding. Ik vind het als fysiotherapeut belangrijk dat jij controle ervaart over jouw lichaam en klachten. Jouw klachten moeten niet alleen verholpen worden, jij moet ook grip krijgen op het ontstaan er van. Bovendien is ieder individu anders, je hebt een behandeling nodig die bij jou als persoon en die bij jouw doelstelling past. Samen gaan we op zoek naar de beste hulp die ik jou kan bieden.

 

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om de praktijk te bezoeken. Geen enkel probleem, voor een kleine toeslag kom ik naar jou toe zonder in te leveren op kwaliteit. Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie in de praktijk of aan huis? Ik ben iedere dag van de week bereikbaar op 06-21343641 of via info@fysiotherapietolman.nl.