Mijn naam is Elaine Tolman, eigenaar van Fysiotherapie Tolman en Vrolijk & Fit. Wat ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt! Kennis maken? Contact opnemen kan iedere dag van de week, ook voor een vrijblijvende rondleiding. 

 

Een klein beetje achtergrond informatie: In 2020 heb ik mijn studie fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool te Groningen afgerond, waarbij ik ben afgestudeerd binnen de jeugd academie van sc Heerenveen. Inmiddels heb ik in het seizoen van 2021-2022 een jaar op contract gestaan bij de sc Heerenveen Vrouwen, waar ik heb geholpen aan het opzetten van de medische afdeling. Naast deze functie heb ik mijn eigen fysiotherapie praktijk opgezet, in de sportschool van Noordwolde. Twee jaar na het opzetten van dit bedrijf, kon de capaciteit van de sportschool de groeiende vraag naar fysiotherapeutische sport begeleiding niet aan. Daarom roep ik op een nieuwe locatie per 01-02-2023 een nieuw centrum voor persoonlijke zorg en leefstijl verbetering in het leven, genaamd Vrolijk & Fit. 

 

Mijn passie voor de sport is groot, mijn passie voor fysiotherapie nog groter. Het liefst ben ik de hele dag bezig met mijn werk. Of moet ik zeggen hobby? Elke nacht wil ik gaan slapen met het gevoel dat ik overdag mensen écht geholpen heb. Ik vind het als fysiotherapeut daarom erg belangrijk dat jij controle ervaart over jouw lichaam en klachten. Jouw klachten moeten niet alleen verholpen worden, jij moet ook grip krijgen op het ontstaan er van. En wat is het toch gaaf om iedereen met die visie goed en duurzaam te kunnen helpen.